Szemben a közigazgatási eljárásokkal (pl.gyorshajtás), az ittas járművezetés esetében nem létezik olyan táblázat, amelyből ki le-

Az ittas vezetésért járó büntetés  2021:

Az ittas járművezetésért kötelező bevonni a vezetői engedélyt. A helyszínen sincs joga a rendőrnek ezt mérlegelnie. Emellett a bíróság pénzbüntetést állapít meg, Az utánképzés - többnyire - szintén elvégzendő.

A jogosítvány bevonásának időtartama

ittas vezetésért járó büntetés

Megoldjuk problémáját...

Szakterületünk kizárólag az ittas járművezetés

Több tízezer ittas vezető ügyével találkozott ügyvédek, közlekedési szakjogászok, és gyakorlatias munkatársaink segítenek eligazodni, az ittas járművezetés következményeinek kapcsán Jogi  képviseletét  - igénye esetén - szakemberek látják el!

ittas vezetésért járó büntetés 2016

hetne olvasni, hogy mekkora alkoholszinthez mennyi időre szóló vezetéstől való eltiltás tartozik. Ennek egyszerű az oka: az ittas járművezetés bűncselekmény, mely a bíróság hatáskörébe tartozik. Mivel a bíróságon - mint a nevében is benne van - elbírálják az ügyeket, így azt teljes bizonyossággal senki sem tudhatja előre, hogy mivel számolhat. A jogosítvány elvételének tartamánál az elkövetés és az elkövető életkörülményeit veszik alapul. Mint talán már Ön is olvasta az interneten, 30 naptól 10 évig terjedhet a vezetéstől való eltiltás. Ez azonban csak matematika. Sem 30 nap sem 10 év nincs a mindennapos gyakorlatban. Így tehát sokan csak várakozásban töltik azt az időt, amíg ügyük le nem zárul.

Szakszerű jogi képviselettel, egy vezetői engedély - akár jelentősen rövidebb idő alatt is - visszakapható. Szánjon egy percet az űrlap kitöltésére!

A pénzbüntetés mértéke

Pillanatokon belül megtudhatja, hogy pontosan mi vár Önre. Nem kell tovább böngésznie az internetet, találgatnia a következményeket. Egyszerűen csak töltse ki az űrlapot. Az adatokat bizalmasan kezeljük. A kérdőív kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár! 

Az ittas vezetésért járó pénzbüntetés - matematikailag - 75 ezer és 108 millió forint között számolható. Ez természetesen a mindennapos gyakorlatban nem vehető alapul. Azt azonban fontos tudni, hogy a pénzbüntetés, a legtöbb ittas vezetőnek sokkal kevésbé fájdalmas, mint a jogosítvány elvételének időtartama. Mivel a pénzbüntetést részletekben is meg lehet fizetni, valamint a hatóság sokkal inkább tekintettel van az ittas vezető anyagi helyzetére - mint arra, hogy szüksége van-e a jogosítványára - így a gyakorlatból kijelenthető, hogy a pénzbüntetés szokott az ittas vezetők kisebbik gondja lenni. Táblázatba ez sem foglalható bele, így itt is a bizonytalan várakozás a jellemző.

Ön a problémájával nincs egyedül, mert jelenleg egy olyan weboldalt olvas, amelyet azok a szakemberek készíttettek, akik hihetetlenül sok ittas járművezetővel találkoztak! Kollegáink magasan képzett ügyvédek, jogászok, és orvosszakértők, akik kizárólag az ittas járművezetésre szakosodtak.