top of page

TÁVSEGÍTSÉG

Gyorsuló világunkban már sokszor nincs idő a személyes konzultációkra, megbízásokra, tárgyalásokra, ezért találtuk ki  a már most nagy népszerűségnek örvendő távsegítséget.

 

Önnek csak annyit kell tennie, hogy telefonos elérhetőségünkön felveszi velünk a kapcsolatot, jelzi, hogy a távsegítségről kér tájékoztatást, mi azonnal, személyreszabottan, ingyenesen tájékoztatjuk Önt a várható következményekről, és jogosítványa leghamarabbi viszaszerzésének módjáról és időpontjáról.

 

Ezek után, ha úgy dönt, hogy kéri távsegítségünket, minden szükséges dokumentumot email útján küldünk, és Önnek csak annyi lesz a feladata, hogy az eljárás során betartsa útmutatónkat. Mi minden szükséges nyilatkozatát, vallomását, elkészítjük, és a szükséges ügyvédi beadványokat benyújtjuk a hatóságoknak.

A távsegítség előnyei:

  • KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG Nem kell több szászezres ügyvédi munkadíjat megfizetni.

  • KÉNYELEM Nem kell ügyvédi konzultációkra és tárgyalásokra járnia.

  • GYORSASÁG Ügye a lehető leggyorsabban lezárul

  • GARANCIA Képviseletét valódi meghatalmazás alapján, erre szakosodott ügyvédi iroda látja el.

  • NYOMONKÖVETHETŐSÉG A megbízott ügyvédi irodával Ön folyamatosan kapcsolatban áll telefonon és email formájában, így semmi váratlan meglepetés nem érheti Önt.

Graphic Spiral

Nem mindegy, hogy meddig marad jogosítvány nélkül!

A személyes találkozás hiánya ellenére is ügyét egyedileg a legnagyobb gondossággal kezeljük. Mivelhogy nincs két egyforma ügy, (pl. elkövetés helye, alkoholszint, baleset, személyi körülmények, jogosítvány típusa) ezért ügyére nincs általánosan alkalmazható megoldás, itt azonban megtalálta a lehető leggyorsabb, legköltséghatékonyabb, és legeredményesebb megoldást.

 
HA FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT HÍVJA MOST AZ ALÁBBÍ SZÁMOT: 06-20-805-3760

blueline_edited.png

INFORMÁCIÓK - ÉJJEL/NAPPAL

S.O.S. VONAL: 06-20-805-3760

06-20-805-3760

phone_edited.png
bottom of page